20.4.2023. 15:23
0
Karleuša pozirala sa mlađom kćerkom u Dubaiju: Fanovi poručili da liči na baku Divnu
FOTO: Instagram / jelena Karleuša
Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša redovno na društvenim mrežama dijeli fotografije kako iz poslovnog tako i privatnog života.

Pjevačica je prije nekoliko dana otputovala u Dubai, gdje redovno dijeli fotografije na Instagramu.

Ovaj put, pozirala je sa mlađom kćerkom Nikom. Jelena je na sebi imala žutu haljinu sa izrezima, a kroj je pratio njenu liniju tijela, dok je Nika na sebi imala haljinu sa cvijetnim dezenom i crne papuče. 

Fanovi su bili oduševljeni fotografijom majke i kćerke, te su poručili koliko zapravo Nika liči na pokojnu baku Divnu Karelušu.

-‘Nika ima dosta lika na svoju baku Divnu’, ‘Liči na baku Divnu’, ‘Divnina kopija, mala Divna’, ‘Prekrasne ste obje’, ‘Kopija svoje mame’, samo su neki od komentara, navodi magazin Azra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.