26.4.2023. 22:35
0
Šta se događa u kući Georgine i Ronalda: Kraj ljubavi ili dobar marketing?
Posljednjih sedmica ne stišavaju se glasine o ljubavnom životu Georgine Rodriguez (29) i Cristiana Ronalda (38), a s obzirom na Cristianovo nezadovoljstvo i sve češće ispade na terenu, svi se pitaju što se događa u njihova četiri zida.

Na svakoj utakmici svoga saudijskog kluba Al Nassre s kojim je slavni nogometaš potpisao ugovor, vidi se očito nezadovoljstvo Ronalda prema trenerima, saigračima, pa i navijačima, a čak se ni Georgina više ne pojavljuje svečanoj loži u kojoj je na prvim utakmicama bila stalna gošća.

Prema insajderskim informacijama iz Rijada, tamo ipak nema nikakve dernjave i vike, samo očita ravnodušnost, jer je jedan od najslavnijih parova na svijetu odlučio zasad ostati zajedno samo radi novca.

Naime, njihova veza postala je svojevrsni brend, a Cristiano i Georgina imaju posebne ugovore kojima je njihova veza isplanirana u detalje. Navodno je Georgina dobila i posebne stimulacije za rođenje njihovo dvoje djece jer je Ronaldo svu ostalu djecu dobio zahvaljujući surogat-majkama koje dobro krije.

Mnogi sumnjaju da će Georgina postati još veći brend ukoliko dođe do njihovog prekida, baš kao što je to uspjelo i manekenki Irini Shayk (37). Navodno je nogometaš jako ljut na dugogodišnju partnericu, jer sve više misli na sebe, a sve manje na porodicu. Brojni Cristianovi fanovi posljednjih su dana zatrpali njene društvene mreže s komentarima da je bahata, nezahvalna i umišljena, te da bi se trebala ljepše ponašati prema čovjeku kojem može zahvaliti bogatstvo i slavu.

Georginin show na Netflixu ‘Soy, Georgina’ dodatno je razbjesnio javnost, jer je on jasno pokazao kako ona misli da je sve što ima postigla sama, napornim radom i trudom, što je izazvalo podsmijehe. I ranije je Georgina izjavljivala kako su ljudi ljubomorni na nju, jer je bogata.

– Trebala bi biti poniznija i zahvalnija za sve što imaš, a dobila si samo jer si nogometaševa žena, poručili su joj pratitelji, navodi magazin Azra. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.