27.4.2023. 21:30
0
Severina je napokon otkrila detalje iz života o kojima rijetko priča
Više od 30 godina Severina Vučković vlada domaćom muzičkom scenom, a da ne planira usporiti, otkrila je i najavom novog albuma "Sorry" koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.


“O Bože, kako li to vrijeme kod vas baš brzo prolazi, a meni se čini da sam se jučer primala u pionire”, komentirala je nedavno Severina svoju dugogodišnju karijeru u razgovoru za Hello!, ali i životno iskustvo koje je stekla i principe kojima se vodi.

“Zanima me samo ljudska razina. Druge razine mogu, a i ne moraju postojati. Poštujem sve koji žive za ono što vole raditi. Jedna sam od tih. Glazba, kao uostalom i sva druga umjetnost, nije sportsko takmičenje, a ni igrica pa da ima razine. Svi smo mi različiti i tu različitost treba cijeniti i slaviti. Na kraju dana, bitno je biti otvoren i kritičan prema sebi i svojim postupcima. Iz toga ja učim. Morate priznati, gradivo mi je dosta opsežno (ne mojom krivnjom)”, izjavila je pjevačica.

Severinin najnoviji album trebao je izaći na prvi dan proljeća, no to se još nije dogodilo, a i ona se sama pita kada će konačno izaći.

“To se i ja pitam…Sve je to prirodno, i da se najavi i da se odgodi. Koliko god sam vremena provela u studiju, toliko sam vremena provela i po sudovima. Kad vas život goni, kad se borite na više istovremenih frontova za svoje dijete, album i ostale stvari mogu čekati”, komentirala je.

Upitana je li teško uskladiti privatni i poslovni život, kratko je dodala: “Borim se, naporno je, iscrpljujuće. Očito mi je tako pao grah. Rekli smo – bez kukanja”, zaključila je Severina, navodi N1. 



(A.R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.