29.4.2023. 17:50
0
Rialda otkrila kako je izgubila šest kilograma i da razmišlja o operaciji nosa
FOTO: Instagram
Jedna od najatraktivnijh bh. pjevačica Rialda Karahasanović u posljednje vrijeme uživa veliku pažnju javnosti. Rialda je aktivna na društvenim mrežama, te često diskutuje sa svojim pratiteljima. Ovaj put, Rialda je otkrila kako je smršala 6 kilograma, te da razmišlja o operaciji nosa.

-Koliko i kako si smršala?, jedno je od pitanja koje je podijelila.

-Moj najveći problem je bio taj višak vode i hormonalni disbalans koji sam imala nakon realityja. Počela sam da slušam svoje tijelo i da jedem kako mi odogvora i šta. Ne robujem dijetama, ima dana kada jedem po cijeli dan pizze i palačinke, ali ostalih dana trudim se da jedem zdravo i ONOLIKO KOLIKO MI JE POTREBNO. Sve je stvar balansa. Ali najvažnije je da slušate svoje tijelo i da ga volite i čuvate, poručila je te dodala kako je izgubila šest kilograma.

Jedan od pratitelja ju je zamolio i da preporuči nekog doktora za operaciju nosa.

-Ne znam, ali meni treba preporuka jer sam skoro saznala da imam devijaciju. Tako da je svaka preporuka dobrodošla, odgovorila je, navodi magazin Azra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.