17.5.2023. 18:43
1
Paparaci progonili princa Harryja i suprugu
Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan i njena majka bili su umiješani u "potjeru automobilima sa skoro katastrofalnim ishodom" u kojoj su učestvovali paparaco fotografi, rekao je danas portparol princa.

Incident se dogodio nakon što su Meghan i Harry prisustvovali ceremoniji dodjele nagrada u New Yorku.

"Ova nemilosrdna potjera trajala je više od dva sata i imala je skoro katastrofalan kraj. U incidentu su učestvovali i drugi vozači na putu, pješaci i dva policajca njujorške policije", rekao je portparol princa Harryja u saopštenju.

Portparol je rekao da je riječ o veoma agresivnim fotografima i da je došlo skoro do sudara više automobila.

Princ Harry i supruga Meghan povukli su se sa svojim kraljevskih dužnosti 2020. godine i preselili u SAD, djelimično i zbog "medijskog progona".

Sam princ je više puta govorio o agresivnosti medija koje krivi za smrt svoje majke princeze Diane, koja je poginula kada je limuzina u kojoj je putovala udarila u stub u jurnjavi bježeći od paparaca u Parizu.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.