31.5.2023. 10:57
0
Otkrio ih "Paparazzo lov": Protiv Brene i Bobe podnijeta krivična prijava zbog divlje gradnje
FOTO: screenshot
Protiv Lepe Brene i njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo građenje bez građevinske dozvole, piše Kurir.rs.

Prijavu je podnio građevinski inspektor Trećem osnovnom javnom tužilaštvu po članu 219a stav 2 Krivičnog zakonika i za ovo djelo predviđena je kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina i novčana kazna, piše u dopisu koji je redakciji Kurira dostavila Gradska uprava grada Beograda, Sekretarijat za inspekciju, nadzor i komunikaciju. 

Slučaj bespravne gradnje objekta Lepe Brene i Bobe Živojinovića otkriven je početkom aprila, kad je ekipa emisije "Paparaco lov" pomoću drona snimila dvorište pjevačice i njenog supruga. Jasno se vidjelo da je izgradnja objekta u poodmakloj fazi, a ubrzo je na lice mjesta izašao građevinski inspektor i ustanovio da pjevačica i njen muž nemaju građevinsku dozvolu.

Radovi su odmah obustavljeni, a nelegalno gradilište je zapečaćeno i oblijepljeno trakama.

(Erna H.) 

LEPA BRENA
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.