31.5.2023. 16:14
0
Stefan Karić pušten iz pritvora, Šavija dala iskaz u tužilaštvu
Kako "Telegraf" saznaje, bivši zadrugar Stefan Karić pušten je iz pritvora u kojem se nalazio od 3. maja.

Naime, on se tamo nalazio jer ga je Nataša Šavija optužila za nanošenje teških tjelesnih povreda. Kako saznaje "Telegraf", ona je u tužilaštvu rekla da ju je Karić prvo ošamario, pa udario pesnicom. Istakla je također da je ju je prvo udario u lokalu, a potom pesnicom udario napolju, dok je trajala svadba.

Nakon saznanja ovih informacija "Telegraf" je stupio u kontakt s njegovim advokatom, Goranom Karadarevićem, koji je potvrdio ovu informaciju.

Podsjetimo, starleta Nataša Šavija 1. maja ove godine hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških tjelesnih povreda za koje je optužila bivšeg zadrugara, Stefana Karića.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Šavija je policiji rekla da ju je Stefan pretukao na jednoj svadbi u etno-selu "Vrdnička kula".

Nataša je danas dala iskaz u tužilaštvu, bila je u pratnji majke vidno utučena, a stravične modrice vidljive su na njenom licu. Starleta je otežano hodala zbog čega ju je majka držala pod ruku, prenosi Avaz. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.