6.8.2023. 10:53
0
Nakon dužeg vremena: Bruce Willis viđen u javnosti
FOTO: Twitter
Nakon dugo vremena Bruce Willis je snimljen u javnosti, i to je je jedan od rijetkih izlazaka nakon što mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

Na mjestu suvozača
Paparaci su ga snimili tokom vožnje Los Angelesom. Sjedio je na mjestu suvozača te je bio sportski odjeven, a na glavi je nosio kačket.

Prošle godine porodica slavnog glumca objavila je da je da slavnom glumcu dijagnosticirana afazija te da se on povlači iz glume.

Još jedna dijagnoza
Nekoliko mjeseci poslije dobio je još jednu dijagnozu te je utvrđeno da pati od takozvane frontotemporalne demencije, koja je posljedica nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.