30.12.2023. 19:09
0
Vrijeme za porodicu: Fotografija Edina Džeke posebno će oduševiti navijače Fenera
Edin Džeko, kapiten Fenerbahčea i fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, sinoć je trebao boriti za 11. trofej u karijeri, ali je finale Superkupa Turske protiv Galatasaraya odgođeno.

Organizatori u Saudijskoj Arabiji nisu dozvolili da igrači oba tima na zagrijavanje izađu u majicama sa likom Mustafe Kemala Ataturka, a to je ujedinilo istanbulske rivale koji su odbili igrati finale.

Dan nakon utakmice Džeko je na društvenim mrežama podijelio fotografiju koja će posebno oduševiti navijače Fenera. Uz hešteg "porodica" Dijamant je podijelio fotografiju sa ručka na kojoj su uz suprugu Amru, njihovo dvoje djece, mama Belma, otac Midhat, te prijatelji iz jedne turističke agencije koji su česti gosti na utakmicama kapitena Zmajeva.

Ono što posebno "bode oči" je odjevna kombinacija tri generacije Džeka - Mido, Edin i Dani su bili u dresovima Fenerbahčea.



(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.