11.1.2024. 14:30
0
Ana Nikolić se snimala polugola, pratioci je mole da prestane
FOTO: Instagram
Nastavlja se posrtanje Ane Nikolić. Kontroverzna pjevačica je često na meti osude javnosti zbog neprikladnog ponašanja, a u prošlosti je imala problem s alkoholom, navodno i s konzumiranjem narkotika.
Propao je njen prošlogodišnji najavljeni koncert u beogradskoj Areni, sukobila se s menadžerom i producentom, s mnogim kolegama.

Sada je na Instagramu objavila snimak iz kabine butika koji je posjetila.

Ana se snimila polugola, u brushalteru, iscijepanim najlon čarapama s tufnama do koljena, i crnom donjem vešu.

Očekivano, ovaj snimak nije naišao na dobar prijem kod njenih pratilaca.



- Dođi sebi dok još imaš kome, ne srozavaj se više. Mani se prostakluka, nisi striptizeta već pjevačica. Ova žena je skroz pogubila kompas – neki su od komentara ispod snimka.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.