28.3.2024. 12:24
0
Haris i Melina su zvanično razvedeni: "Ona je nikakva žena. Samo su je pare zanimale. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju"
FOTO: Aleksandra Aleksov/Ringier
Pjevač Haris Džinović danas se zvanično razveo od Meline Džinović u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Ona se nije pojavila na sudu. Haris je, kako piše Blic.rs, izašao očajan iz suda i tom prilikom je otkrio koliko je oštećen iz braka sa Melinom.

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svjest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nisam se trudio da to promijenim, samo sam davao. Bio sam preširoke ruke. Ne čitam komentare, ona je jedan period bila okej, nešto se desilo sa njom. Mnogo se družila sa nekim ženama sumnjivim. Relativno sam ih poznavao. Rijetko postoji žena koja kaže da je kriva i da se izvini, to nije postojalo. Ona se nikada nije izvinila, nismo u kontaktu. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nikad ne bih oprostio prevaru, to je izdaja. Ne znam sa kim me je varala, šuška se po gradu, ne pada mi na pamet da provjeravam - rekao je Haris.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.