18.4.2024. 21:35
0
Iako vješto krije privatni život: Pojavila se fotografija Dine Merlina i njegove supruge Amele
Sarajevski Čarobnjak Dino Merlin trudi se da sakrije svoj privatni život daleko od očiju javnosti, a o nasljednicima gotovo nikada ne priča.

Međutim, na jednoj Instagram stranici sada se pojavila decenijama stara fotografija na kojoj je Dino pozirao sa suprugom Amelom i kćerkom Naidom.

Nije poznato kada je tačno fotografija nastala, a komentari ispod objave samo su se nizali. Ono što su ljudi mahom komentarisali jeste izgled pjevača koji je tada imao skroz drugačiji imidž. Dino je nosio dužu frizuru, a kosa mu je bila kovrdžava.


Podsjetimo, Dino je jednom prilikom progovorio o sinu Hamzi, kao i nasljednici Naidi.

- Važno je ostati čovjek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo, ja sam jako sretan zbog mog privatnog djela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi Lamborghini ili neki Ferrari, kako su bahati... Moja su djeca pristojna, radna - rekao je Merlin tada, pa dodao:

- Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: "Znam ja tvoje pjesme i sve, al' što su ti djeca skromna." E, to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima - zaključio je pjevač jednom prilikom za HRT.

(Ajdin B.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.