8.6.2024. 17:12
0
Prijavila supruga zbog nasilja: U jeku skandala, oglasila se i Jelena Karleuša
Jelena Karleuša rano jutros prijavila je supruga Duška Tošića zbog fizičkog nasilja.

Naime, fudbaler je u pjevačicinu kuću došao u alkoholisanom stanju, a onda nasrnuo prvo na njenog prijatelja, pa i na nju, navodi Espreso.rs.

Kako je navedeno u saopštenju policije, poziv su dobili nešto poslije pet sati, nakon čega je Tošiću zabranjen prilazak i kontaktiranje pjevačice.

U jeku skandala, oglasila se i Karleuša i istakla da ne želi da daje dodatne informacije o ovom slučaju.

"U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumijevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaviještena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima", napisala je Jelena i dodala emotikon srca na kraju.

(Erna H) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.