18.7.2024. 13:14
1
Tanja Savić sa 11 godina mlađim Muhamedom i sinovima iz prvog braka uživa na ljetovanju: "Nije to samo mamin dečko, to je njihov 'stepi'"
Poznata pjevačica Tanja Savić u ljubavi je sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Sad je pokazala svima putem društvenih mreža kako uživaju na ljetovanju, a društvo im prave sinovi iz njenog prvog braka.

Tanja je bila za kormilom, dok ju je Muki snimao iz svih uglova za Instagram.

– Dragi moji, ovako izgleda kad ja pokušavam da vozim brod. Radujem se kao malo dijete! Pogledajte moj osmijeh – pričala je pjevačica.

– I, na kraju, srećna što sam uspjela – poručila je Tanja, piše Blic.


Podsjetimo, Tanja Savić je nedavno otkrila kakav odnos ima njen novi dečko sa njenim sinovima.

– Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo imati svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zamijeram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji – rekla je Tanja i otkrila kako njeni sinovi Maksim i Đorđe prihvataju Mukija.

– Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov “stepi”, njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista – rekla je pjevačica za Hype.

(Ajdin B.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.