21.7.2024. 20:47
0
Legendarni engleski fudbaler uhvatio suprugu u akciji sa ljubavnikom: Nije ih prekidao u "akcijI" već je uradio vrlo neočekivanu stvar
Nekadašnji engleski reprezentativac Darren Bent jedan je od onih koji je sopstvenim očima gledao prevaru svoje supruge na djelu.

On je prije izvjesnog vremena bio zvijezda tabloida zbog onoga što je zatekao kada se vratio kući u cik zore.

Naime, fudbaler, koji je i 13 puta nosio dres "gordog albiona", vratio se u svoju kuću oko šest sati ujutru i zatekao suprugu "u akciji" s drugim muškarcem.

Nije ih prekidao, već je otišao da se provoza.

Kad je ljubavnik napustio njegovu kuću, započeo je raspravu sa suprugom, poslije koje je intervenisala policija, prenosi Kurir.

"Dobio je što je zaslužio, jer ostavila je bivšeg muža, igrača Aston Ville, na oltaru - otkrivaju pojedini tabloidi da očigledno Kirsty voli da "mijenja dresove".

Mediji su tada podsjetili da je Bent sada upao u ono što je njegova supruga već doživjela, jer je i Kirsty Maclaren imala priliku da zatekne muža u nečasnim radnjama…

Bent je nastupao, između ostalog, za Tottenham, Sunderland, Aston Villu, a u karijeri je postigao 179 golova u 486 nastupa. 

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.