14.8.2024. 22:32
0
Princezin sin priznao da je zlostavljao djevojku: Bio sam na kokainu
Marius Borg Hoibi, 27-godišnji sin norveške princeze Mete-Marit, priznao je krivicu i uputio izvinjenje svojoj djevojci, koju je fizički i psihički zlostavljao, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, norvešku kraljevsku porodicu potresa skandal nakon što je otkriveno da je posinak budućeg kralja optužen za napad na svoju 20-godišnju djevojku u njenom domu i prijetnje da će joj zapaliti odjeću.

Prošle sedmice bila je objavljena vijest o njegovom hapšenju, proveo je 30 sati u pritvoru i prijeti mu godinu zatvora. Njegova djevojka bila je hospitalizirana zbog potresa mozga.

U izjavi koju je dao medijima preko advokata rekao je da pati od nekoliko mentalnih poremećaja i zloupotrebe supstanci.

- Prošli vikend dogodilo se nešto što se nikada nije smjelo dogoditi. Tjelesne ozljede i uništavanje predmeta u stanu počinio sam u alkoholiziranom stanju nakon svađe, i kokaina. Imam nekoliko mentalnih poremećaja, dugo se borim sa zloupotrebom opojnih sredstava, zbog čega sam se liječio u prošlosti.

Konzumacija droga i moje dijagnoze ne opravdavaju ono što se dogodilo. Želim odgovarati za ono što sam učinio, a policiji ću se iskreno izjasniti. Za mene je najvažnije da se izvinim svojoj djevojci. Nije zaslužila ono što se dogodilo te noći, ni ekstremni pritisak norveških i stranih medija nakon toga - navodi se u saopćenju.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.