4.9.2024. 13:25
0
Veza Travisa Kelcea i Taylor Swift ipak je bila samo predstava za javnost: Procurio dokument koji je izazvao totalni haos
I dok su njezini fanovi već mjesecima sretni zbog nove ljubavi te sigurni da je on taj pravi, veza pjevačice Taylor Swift i sportaša Travisa Kelcea sad je na klimavim nogama.

Naime, stranim medijima počeo se širiti dokument u kojem piše navodni datum raskida Taylor i Travisa te i njihovo obrazloženje. 

Dokument na kojem se vidi logo PR agencije Full Scope iz Los Angelesa, koja zastupa Kelcea, otkriva navodnu strategiju za prekid romanse najveće pop zvijezde današnjice i jednog od najpopularnijih američkih sportaša. Prema dokumentu, koji su kasnije predstavnici Kelcea demantirali, prekid je trebao biti obznanjen 28. septembra.

Navodni plan, prema tom dokumentu, bio je da se objavi službena izjava tri dana nakon prekida kako bi se, piše u dokumentu, "omogućilo smirivanje početne medijske pomame i osigurala jasnoća''.

"Objava će biti pristojna i naglašavat će da par nastavlja dalje uz poštovanje jedno prema drugom", piše još.

"Primjer: Travis i Taylor odlučili su se rastati nakon pažljivog razmatranja. Oboje cijene i poštuju privatni život onog drugog i mole da i vi poštujete njihovu privatnost u ovom razdoblju. Oboje su predani svojoj karijeri i osobnom razvoju. Ostali su prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje", prikazuje dokument koji se najprije proširio Redditom.

Glasnogovornik Full Scopea oglasio se veoma brzo nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama i objavio da je dokument "potpuno lažan i izmišljen" te da ga agencija nije izradila, izdala niti odobrila. Dodao je i da su angažirali advokate, ali i da ne očekuju da će uspjeti pronaći krivca.

"Angažirali smo naš pravni tim da pokrene postupak protiv osoba ili subjekata odgovornih za protuzakonito i štetno krivotvorenje isprava", stoji u saopćenju PR agencije.

Kelceja u toj tvrtki zastupaju Jack Ketosyan i Pia Malihi. Ketsoyan je ranije govorio da je u karijeri stvarao "showmance" situacije, odnosno lažne romanse između celebova kako bi im pojačali publicitet.

U australskom podcastu za Mamamia's The Quicky 2019., Ketsoyan je rekao da se lažne romanse uglavnom stvaraju u svrhu promocije nekog projekta ili skretanja pažnje s negativnog publiciteta.

"Glavni hint da se radi o showmanceu bi bio to da manje poznata osoba počne izlaziti sa zvijezdom visokog profila", rekao je tad. Inače, Kelce je bio poznat u krugovima američkog nogometa, no nakon veze s megapopularnom Swift, tokom njene historijske turneje Eras, on i njegova porodica postali su jedni od najpopularnijih ljudi na svijetu.

Taylor Swift o novonastaloj situaciji još se nije oglasila.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.