18.9.2024. 20:09
1
Ludnica na Baščaršiji: Marija Šerifović dijelila ćevape u Petici, fanovi oduševljeni
FOTO: raport
Marija Šerifović večeras je napravila pravi show u Sarajevu.

Kako je i najavila, srbijanska pjevačića je večeras častila na Baščaršiji ćevapima prolaznike i fanove, kojih je bio zaista veliki broj.

"Nisam bila od prethodne godine u Sarajevu od kada su neke razne lijepe stvari u mom životu dogodile… Ja ću večeras oko 19 sati da odem kod Ferthatovića da pojedem jednu peticu s kajmakom, ali to jer manje važno. Ono što je važno u ovom trenutku je da pozivam sve vas da dođete, majka Mara časti večeras… Imam puno razloga za slavlje", najavila je predhodno Šerifović.

Inače, Marija Šerifović održati će koncert u Sarajevu 12. oktobra, piše Raport. 

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.