24.10.2024. 12:31
1
Oglasio se Sergej Trifunović nakon što je prijavio ženu policiji: "Neću izaći iz stana"
Glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, međutim, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva je saopštio da nema elemenata za krivično djelo iz oblasti nasilja u porodici.

Isidora će uskoro morati napustiti Srbiju zbog nezakonitog boravka, a Trifunović nije napustio stan otkako je prijavio ženu, kako kaže za medije, ni ne planira da to uradi.

- Neću izaći iz stana, džaba čekate - rekao je Trifunović sa prozora.

Podsjetimo, Sergej Trifunović je jučer, 23. oktobra, prijavio suprugu Isidoru, nakon čega je ona osuđena. Prema navodima beogradskih medija, Isidora je dobila i otkaz na poslu.

Osuđena je po Zakonu o strancima i izrečena joj je novčana kazna zbog nezakonitog boravka u Srbiji, te će morati napustiti našu zemlju.

Kako se izvještava, Isidora je nedavno izgubila posao na televiziji gdje je radila kao voditeljka.

Trenutno se nalazi u imigracionom centru, a domaći mediji prenose da je napustila policijsku stanicu i uskoro će biti prevezena do hrvatske granice, gdje će je neko morati doći po nju.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.