12.12.2016. 9:43
0
U Kamernom teatru 55 predstava ''Bajka koju idiot priča''
U ponedjeljak, 12. decembra, u 20:00 sati u Kamernom teatru 55, će biti izvedena predstava pod nazivom ''BAJKA KOJU IDIOT PRIČA''. Predstava je inspirisana skicama za dramu Lane Bastašić.
''Bajka koju idiot priča'' zamišljena kao ozbiljna komedija, ozbiljno napravljena kao jedna vrlo neozbiljna komedija. Mitovi, legende, kultne ličnosti, nebeske sekretarice, Mali Princ i jedan veliki birokratski nesporazum, samo su djelić kaleidoskopa neispričane Bajke. Ko je priča, i kome? Dođite i sami otkrijte.
 
U predstavi igraju: Zana Marjanović, Vanesa Glođo, Dragan Jovičić, Admir Šehović i Moamer Kasumović.
 
Ne preostaje vam ništa drugo, nego da dođete u Kamerni teatar 55 u ponedjeljak, 12. decembra u 20:00 sati i sami se uvjerite u maštovitost ove predstave.
 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.