2.10.2017. 13:00
0
Zamjena ulaznica za predstavu 'Balet na ledu' koja će biti održana 19. novembra u Sarajevu
Predstava "Balet na ledu" državnog baleta iz Sankt Peterburga, koja je prošle godine pomjerena iz tehničkih razloga tj. nemogućnosti formiranja ledene plohe zbog redukcije vode, bit će održana 19. novembra 2017. u dvorani Skenderija - Mirza Delibašić.

S obzirom na to da je za ovo izvođenje predstave kreiran novi, poboljšan raspored gledališta, svi koji su sačuvali ulaznice trebaju ih zamijeniti za nove.

Kako je veliki broj ljudi sačuvao svoje ulaznice, organizator predstave je odredio sedam dana za njihovu zamjenu te odlučio da njihovo povjerenje nagradi. Naime, svi oni koji su sačuvali ulaznice će dobiti priliku da svoje ulaznice zamijene za ulaznice u zoni gledališta po izboru i to bez doplate. Navedena ponuda važi za sve zone bez obzira na cijenu ulaznica uključujući i VIP zone od 50 i 100 KM.

Građani će to pravo moći ostvariti na biletarnici Bosanskog kulturnog centra od 4. oktobra u 10.00 sati do 11. oktobra u 17.00 sati. Zamjena ulaznica je obavezna jer nakon formiranja novog sistema prodaje ulaznica, stare neće važiti.

Svi koji žive van Sarajeva ili iz nekog razloga nisu u mogućnosti da zamijene svoje ulaznice u predviđenom roku, mogu se obratiti na email adresu ulaznice@sarajevodisk.com ili na broj telefona +387 61 289 789 da bi za njih bio organaiziran poseban termin zamjene, saopćeno je.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.