17.10.2017. 14:44
0
Ove godine za Jazz Fest ulaznice jeftinije za studente i penzionere
Jazz Fest Sarajevo redovito omogućava studentima svih fakulteta u Bosni i Hercegovini da ulaznice za festivalske koncerte kupe po jeftinijim cijenama, međutim, ove godine, na zahtjev posjetilaca Jazz Festa Sarajevo, popust će se odnositi i na penzionere.

  - Svjesni ekonomske situacije u kojoj žive i festival i njegova publika, a u želji da ljubiteljima muzike svih generacija omogućimo da uživaju u što većem broju koncerata XXI izdanja festivala, Jazz Fest Sarajevo omogućava 21 posto popusta na punu cijenu ulaznica, tako da će studenti i penzioneri ulaznice moći kupiti po cijenama od 18 KM - navodi se u saopćenju Jazz Festa.

Akcija važi do subote, 21. oktobra, a prilikom preuzimanja ulaznica potrebno je predočiti index, odnosno, ček od penzije.

U saopćenju se navodi da je moguće rezervirati ulaznice za sve festivalske koncerte, ali ne više od jedne ulaznice po koncertu.

(Fena / Haris Ahbabović)

Jazz Fest
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.