21.10.2017. 12:30
0
Izložba fotografija američke autorice Isabelle
Otvorenje izložbe fotografija "Living five minutes at a time ", autorice Isabelle Randolph iz Los Angelesa, bit će upriličeno u utorak, 24. listopada u 19 sati u Centru za kulturu Mostar.

Ova zložba se održava u produkciji jesenskog izdanja Street Arts Festival Mostar, priopćio je organizator.

Ciklusom fotografija  "Five minutes at a time",  autorica je objedinila uhvaćene trenutke na ulicama u kojima se ogledava njezina povezanost s osjećajima i iskustvima drugih osoba.  Riječ je o crno bijelim fotografijama kojma nam također prikazuje koliko joj objektiv kamere ustvari služi kao veza sa svijetom kojem se želi približiti. 

Gostujuća umjetnica će također  voditi radionicu ulične fotografije 25. listopada, a koja će početi u 17 sati u Centru za kulturu Mostar te na kojoj mogu sudjeovati svi zainteresirani.

Jesensko izdanje Street Arts Festivala obilježili su  umjetnici iz cijele BiH, regije i inozemstva,  dajući poseban pečat uličnoj galeriji u Mostaru, koja plijeni pažnju uličnim umjetnicima  i ljbiteljima umjetnosti diljem svijeta. 

Ova etapa festivala se realizira uz suradnju s Udruženjem za afirmaciju arhitekture, kulture prostora i vizuelnih umjetnosti "Fora" . Istaknuti donatori i potpora ove faze festivala je Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Agencija lokalne Demokratije Mostar, Vijeće mladih Grada Mostara, OKC Abrašević. Izložbu Five minutes of Time podržao je ZK Office.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.