27.3.2019. 14:57
0
Putujuća izložba 'Anne Frank-Povijest za sadašnjost' otvorena u Stocu
Putujuća izložba "Anne Frank-Povijest za sadašnjost", koja na 32 panela donosi brojne detalje iz života židovske djevojčice i njene obitelji krajem Drugog svjetskog rata, otvorena je u srijedu u Srednjoj školi Stolac.

Izložba je upotpunjena sa sedam lokalnih panela koji govore o povijesti Bosne i Hercegovine tijekom i nakon Drugog svjetskog rata pa sve do danas, a koje su izradili stručnjaci iz Bosne i Hercegovine.

Posebnost izložbe je ta što posjetitelje kroz izložbu vode posebno obučeni učenici, odnosno vršnjački edukatori iz Srednje škole Stolac, prenoseći im znanja koja su stekli o temama koje obrađuje kompletna izložba.

Izložba "Anne Frank-Povijest za sadašnjost" bit će otvorena do 10. travnja, a realizira se u okviru projekta "Historija, Istorija, Povijest-Lessons for Today" kojeg implementira Kuća Anne Frank iz Amstedama u suradnji s Inicijativom mladih za ljudska prava u Bosni i Hercegovini i fondacijom Konrad Adenauer, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Općine Stolac.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.