24.3.2020. 17:00
0
Društvena kampanje 'Ostani doma – doma je najljepše'
Gradsko kazalište mladih Vitez i portal vitez.info uputili su javni poziv za dostavljanje kreativnih radova, u sklopu društvene kampanje "Ostani doma - doma je najljepše".

Svaki rad vezan za temu "Ostani doma - doma je najljepše", koji je u skladu s društveno prihvatljivim normama, bit će objavljen na facebook stranici u cilju poticanja kreativnosti, zabave i širenja pozitivnih ideja.

"Svi vi koji volite crtati, slikati, fotografirati, šiti, dizajnirati, pisati poeziju ili bilo koju vrstu proze, glumiti, komponirati glazbu, svirati neki instrument ili se na bilo koji drugi način volite kreativno izraziti, pošaljite nam svoje radove na domajenajljepse@vitez.info ili na našu Facebook stranicu 'Ostani doma - doma je najljepše' bez obzira na uzrast, mjesto boravišta ili prebivališta. Svaki rad bi trebao u sebi sadržavati hashtagove #ostanidoma i #domajenajljepše", poručili su iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.