28.8.2020. 9:05
0
Nova knjiga Elene Ferrante u prodaji od 1. septembra u izdanju Buybooka
Nova knjiga Elene Ferrante "Lažljivi život odraslih" od 1. septembra naći će se u prodaji u svim svjetskim knjižarama, pa tako i u Bosni i Hercegovini, u izdanju Buybooka i u prevodu Jovane Šego.

Romani Elene Ferrante u svijetu su prodani u više miliona primjeraka, a na bosanskom jeziku u izdanju Buybooka do sada je objavljena Napuljska teralogija koja sadrži knjige "Genijalna prijateljica", "Priča o novom prezimenu", "Priča o onima koji bježe i onima koji ostaju" i "Priča o izgubljenoj djevojčici". 

U "Lažljivom životu odraslih" čitaoci će otkriti još jednu napetu, vrlo zaraznu i potpuno nezaboravnu napuljsku priču.

Giovannino lijepo lice se mijenja, proružnjuje se, ili barem tako misli njen otac. Kaže da Giovanna svakim danom sve više liči na svoju tetku Vittoriju. Ali, je li moguće da je tako? Da li se ona zaista mijenja? Pretvara li se u tetku Vittoriju, ženu koju jedva i da poznaje, ali koju njeni otac i majka očito preziru? Mora da negdje postoji ogledalo u kojem ona sebe može vidjeti kakva zaista jeste.

Le Figaro piše da 'Lažljivi život odraslih' na briljantan način istražuje vrtlog odrastanja, saopćeno je iz Buybooka.

(Fena)

Knjiga
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.