25.7.2021. 11:41
0
Večeras otvaranje Livanjskog kulturnog ljeta 2021
U organizaciji grada Livna, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Darka Čondrića večeras počinje tradicionalna manifestacija pod nazivom "Livanjsko kulturno ljeto 2021" koja će trajati do nedjelje, 8. avgusta.

Uz domaće muzičare za dobru zabavu i otvaranje ove manifestacije će se pobrinuti Klapa "Šufit" uz njihove prepoznatljive hitove "Ne diraj moju ljubav", "Zavezan" "Jubin te", "Ne more srce kontra sebe", "Za cili život" i druge.

Program se nastavlja u utorak, 27. jula kad će u dvorani Narodnog sveučilišta Livno biti održana kazališna predstava "Rodijaci" a dva dana kasnije na ljetnoj pozornici u Gradskom parku bit će predstavljen prvijenac poznatog splitskog gastroenterologa Izeta Hoze "Prikorika".  Franjevački muzej i galerija Gorica - Livno 30. jula u svojim prostorijama organizira izložbu fotografija tradicijske proizvodnje sira iz mišine pod nazivom "Zaboravljeno blago",  a dan kasnije u dvorani Narodnog sveučilišta Livno bit će održana pozorišna predstava za djecu "Put po svijetu".

U nastavku Livanjskog kulturnog ljeta posjetitelji 3. avgusta u 21 sat mogu vidjeti pozorišnu predstavu kazališne scene Cleuna HKUD "Dinara" Livno s predstavom "Kako sam ponovno postao normalan", a idući dan "Uvijek će nam ostati ljubav" izvedbom  Teatra Rugantino.


U dvorani Narodnog sveučilišta Livno 5. kolovoza za djecu je pripremljen animirani film "Obitelj Mitchell protiv strojeva", dok je za nešto starije osobe dva dana kasnije na ljetnoj pozornici u Gradskom parku s pocetkom u 21 sat predviđena "Večer Blues Rocka", koncert grupa "4 Hombres & Flowery" i "Pacific Bulletsa".

Ovogodišnje Livanjsko kulturno ljeto završava 8. avgusta u 19 sati na ljetnoj pozornici u Gradskom parku smotrom folklora pod nazivom "Kad zapivam niz livanjsku.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.