7.3.2016. 11:20
0
Obračun u noćnom klubu: Razbijenim flašama isjekao tri lica
Miodrag Knežević (32) iz Mrkonjić Grada osumnjičen je da je u noćnom klubu u tom gradu razbijenom flašom povrijedio tri lica, saznaju "Nezavisne".
Naime, Stanici javne bezbjednosti Mrkonjić Grad, u noći između subote i nedjelje oko 02.50 časova prijavljeno je da je u noćnom klubu u Ulici Svetoga Save narušen javni red i mir tučom više lica. 

"Policajci su odmah izašli na lice mjesta gdje su utvrdili da je Knežević pokušao fizički nasrnuti na jedno lice, nakon čega je razbio dvije flaše  i nanio povrede u vidu rasjetkotina na ruci, u predjelu grudi  i stomaka drugim licima koja su se nalazila u objektu", naveo je izvor "Nezavisnih", blizak policiji. 

Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad. "Lice M.K. je lišeno slobode i privedeno u službene prostorije, gdje je izvršena kriminalistička obrada na okolnosti počinjenog krivičnog djela ''Ugrožavanje opasnim oružjem pri tuči ili svađi', nakon čega je pušteno na slobodu", saopšteno je iz CJB Banjaluka.

(Nezavisne/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.