24.5.2017. 20:13
2
Majka Marija Mrnjavca, koji se sumnjiči za ubistvo Anesa Mešića, dobila prijeteće SMS poruke
FOTO: Faktor.ba
Sarajevska policija još uvijek traga za Mariom Mrnjavcem i Medinom Kosom koji se sumnjiče da su prije dva dana u ilidžanskom naselju Otes ubili Anesa Mešića.

Nešto kasnije je potvrđeno da je u Mešića pucao Mrnjavac, koji ga je pogodio u stomak, a nakon toga je Mešić preminuo na putu do bolnice.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, samohrana majka Marija Mrnjavca je nakon ubistva navodno dobila prijeteće SMS poruke, u kojima je napisano da će Anes biti osvećen. Izvor blizak njihovoj porodici otkrio je za Avaz da su je poslije zločina pozvali u Policijsku stanicu. Policajci joj nisu željeli odmah reći šta je njen sin uradio, te joj je tek navečer saopćeno.

Mrnjavac i Koso navodno kod sebe ne posjeduju nikakve lične dokumente, tako da neće moći preći granicu BiH.

Azra Bavčić, portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo, pojasnila je za Avaz da su osumnjičenima u ranijem slučaju određene mjere zabrane, i to mjera zabrane kretanja, oduzimanje ličnih dokumenata, te obavezno javljanje Policijskoj stanici. Radi se o tuči na Ilidži od 11. februara, kada su upravo ubijeni Mešić te osumnjičeni Mrnjavac i Koso pretukli i teško povrijedili P. J. i H. T., piše Avaz.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.