11.7.2017. 14:59
0
Pobjegli iz Zavoda za psihijatriju Sokolac, ukrali Golf i onda uhapšeni u Sarajevu
Štićenici Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac, R.K iz Prijedora i S.K. iz Banja Luke, u noći 9. na 10. juli ove godine prilikom bijega iz navedene ustanove ukrali su automobil "golf 2", u mjestu Podromanija, kod Sokoca.

Vozilom su se uputili u pravcu Kantona Sarajevo, a uhapsili su ih pripadnici Policijske uprave Novi Grad Sarajevo, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. 

Ukradeno vozilo je vraćeno vlasniku, a R.K. i S.K. su predati u nadležnost Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac.

Protiv njih će Policijska stanica Sokolac, po okončanju kriminalističke obrade, podnijeti izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela krađe.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.