9.12.2017. 18:48
0
U požaru na Pofalićima smrtno stradao muškarac, vatrogasci uspjeli spasiti ženu
FOTO: Dnevni Avaz
U sarajevskom naselju Pofalići gori kuća, u kojoj je smrtno stradao muškarac, prema pisanju Dnevnog Avaza.

Kako su za Avaz rekli iz Vatrogasne brigade, jedna žena je spašena iz požara, ali muškarcu, nažalost, nije bilo spasa.

U ovoj kući živio je i podstanar, za kojeg se ne zna da li je u trenutku požara bio u kući. Na terenu se trenutno nalaze četiri vatrogasna vozila i petnaestak vatrogasaca koji se bore sa vatrenom stihijom.

Iz Operativnog centra MUP KS kazali su za Avaz.ba da je na mjesto događaja upućena i njihova ekipa. Također, na licu mjesta je i ekipa Hitne pomoći.

Vatrogasci su dobili dojavu o požaru oko 18:00 sati.

Uzrok nesreće za sada službeno nije poznat, ali se strahuje da je došlo do eksplozije plina. Trenutno se ukazuje liječnička pomoć povrijeđenoj ženi koja je spašena iz požara. Smrtno je stradao stariji muškarac.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.