16.10.2018. 14:58
0
Šokantni detalji sa suđenja u Sarajevu: Na fotografijama prikazana tijela nane Šemse, majke Zehre u kadi i očuha Ifeta
U Kantonalnom sudu Sarajevo nastavljeno je suđenje Neziru Kamenici, koji je sjekirama izmasakrirao majku Zehru, očuha Ifeta Kavazovića i nanu Šemsu Džabiju 2. maja prošle godine u Bogušićima kod Goražda, prenosi danas Dnevni Avaz.

Tužilac Dragan Slijepčević prikazao je fotodokumentaciju s mjesta zločina na kojima su se mogli vidjeti tragovi krvi po prostorijama, zidovima, kupatilu. Na fotografijama su prikazana tijela nane Šemse na krevetu, majke Zehre u kadi u kupatilu i očuha Ifeta, piše Avaz.

Prikazana je i fotografija poruke koju je ostavio Nezirov brat Emir kada je došao u posjetu majci i očuhu, ali u kući nije nikoga zatekao. Tužilac je u sudski spis uložio i zapisnik s uviđaja koji su obavili pripadnici MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona s goraždanskim tužiocem Draškom Lazarom. 

Uložio je i izvod iz Kamenicine kaznene evidencije, izvještaj o njegovom pretresu i hapšenju. Tako je tužilac Slijepčević završio s izvođenjem svojih dokaza, prenosi Avaz.

Kamenicin advokat Fadil Abaz nije imao primjedbe na dokaze Tužilaštva. Samo je kazao kako su krim-tehničari koji su bili na mjestu događaja trebali izuzeti i otiske koji bi pokazali je li u vrijeme zločina u kući bila i treća osoba. On će se naknadno očitovati o svojim dokazima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.