31.10.2018. 15:15
0
Uhapšene još dvije osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom policajaca u Sarajevu: Ranije krali automobile, pripadaju automafijaškoj grupi iz RS-a
U MUP KS u toku je kriminalistička obrada dvije osobe koje su sinoć uhapšene na području entiteta Republika Srpska koje će biti ispitane u vezi ubistva dva policajca koje se dogodilo u petak ujutro na Alipašinom Polju, saznaje agencija Patria.

Dvojica uhapšenih muškaraca odranije su poznati policiji i sumnjiče se za teške krađe motornih vozila. Uhapšeni pripadaju jednoj od automafijaških grupa sa područja Republike Srpske. Bit će ispitani njihovi alibiji i saznanja o ubistvu policajaca. 

Od petka je ispitano i obrađeno više od 60 osoba kako bi se rasvijetlilo ubistvo policajaca i pronašle ubice.  

Jutros je Kantonalni sud u Sarajevu odredio jednomjesečni pritvor Srećku Trifkoviću koji se dovodi u vezu sa ubistvom policajaca i teškom krađom. Trifković je inače optužen u predmetu Danilo Cicović i drugi koji se vodi na Sudu BiH za više krivičnih djela.  

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.