2.11.2018. 13:42
0
Oglasio se MUP KS zbog masovne tučnjave na Željezničkoj stanici: Palestinac zadobio teške povrede, potuklo se više osoba
FOTO: Source.ba / Arhiva
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo oglasilo se danas povodom jučerašnjeg incidenta na platou ispred Željezničke stanice u Sarajevu, kada su se potukli migranti.

Kako piše u saopćenju, jučer u 15.30 sati obaviještena je Treća PU da je na platou ispred Željezničke stanice, ul. Put života, općina Novo Sarajevo, došlo do međusobne tuče između više osoba - migranata.

''Tom prilikom A.B. rođen 2000. godine u Palestini zadobio je teške tjelesne povrede, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU Sarajevo, gdje je zadržan na daljem liječenju.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja'', saopćeno je iz MUP-a.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.