8.1.2019. 13:31
0
Ubio očuha, majku i nanu: Trostrukom ubici Neziru Kamenici 20 godina zatvora
U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je Nezir Kamenica (22), koji se tereti da je 2. maja prošle godine u Bogušićima kod Goražda sjekirom izmasakrirao majku Zehru, očuha Ifeta Kavazovića i nanu Šemsu Džabiju, osuđen na 20 godina zatvora.

Prema navodima iz optužnice, Kamenica je, smatrajući da ga bližnji maltretiraju radom u malinjaku te da nije uredu što nema mobitel, unio tri sjekire u kuću, od čega je jednu sakrio iza leđa. Očuha, koji je sjedio za računarom, usmrtio je jednim udarcem u glavu. U tom trenutku ušla mu je majka pa je krenuo na nju, ali je udario u vrata. Potom je uzeo manju sjekiru i sa šest udaraca usmrtio majku. Nana, koja je ležala, dozivala je u pomoć, jer je čula da se nešto događa, pa je i nju ubio, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.