8.2.2019. 12:52
0
Zaustavio se pored tunela Ivan sedlo: Dvije osobe izašle iz Golfa, pucale na njega, a onda mu odnijele torbu sa novcem
FOTO: Source.ba / Arhiva
N.P.(1988.) iz Mostara prijavio je u četvrtak PU Konjic da su mu dvije nepoznate osobe, kad se zaustavio na odmaralištu pored tunela Ivan sedlo, pucale na vozilo i ukrale torbu s novcem i osobnim stvarima, doznaje se u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

- U 14,40 sati u PU Konjic obratio se N.P.(1988.) iz Mostara i prijavio da se kretao iz Sarajeva prema Mostaru s vozilom 'VW Passat'  te da je stao na odmaralištu pored tunela Ivan sedlo kada se pored njega zaustavilo vozilo 'VW Golf 4'. Iz vozila su izašle dvije nepoznate osobe koje su iz vatrenog oružja ispalile dva metka u staklo vozačevih vrata, nakon čega su od prijavitelja otuđili torbu u kojoj se nalazio novac i osobne stvari – navodi se u policijskom priopćenu.

 O svemu su odmah upoznati tužitelj, Odjel krim. policije, kao i sve policijske patrole na terenu.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.