14.3.2019. 10:45
0
Srceparajuća fotografija dvoje mladih nastradalih u Audiju: Amila Vojić bila u dugogodišnjoj vezi sa Amelom Balićem
Amel Balić (28) i Amila Vojić (26) iz bihaćkog naselja Ripač te Aleksandar Marjanović (22) iz Bosanske Dubice izgubili su živote preksinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka, prenosi danas Dnevni Avaz.

Audi A3 slovenskih registarskih oznaka kretao se iz pravca Bosanske Krupe prema Bosanskoj Otoci i tom prilikom je podletio pod kombi bh. tablica koji je dolazio iz suprotnog smjera. Sva tri putnika iz Audija stradala su na mjestu događaja, a jedan od njih je prilikom nesreće ispao iz vozila. U Audiju A3 poginuli su Balić, Vojić i Marjanović.

Kako saznaje Avaz, tragično stadala Vojić bila je studentica Fakulteta zdravstvenih studija i u dugogodišnjoj vezi s poginulim Balićem.

Tri putnika iz kombija su van životne opasnosti, ali su prebačeni u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću. Dvoje je završilo s teškim, a jedno s lakšim povredama. Niko nije životno ugrožen.

- Uviđaj su obavili pripadnici krim-policije i dežurni tužilac koji su konstatirali da je, najvjerovatnije, uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina Audija uvjetima i stanju na putu,  čiji je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u Mercedes koji se kretao iz suprotnog pravca. U narednim danima bit će izvršena potrebna vještačenja i obdukcija preminulih - potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.