29.5.2019. 12:02
0
Maskirani razbojnici, prijeteći pištoljem i nožem, oteli novac i cigarete
Sarajevski istražitelji identificirali su razbojnike koji su u ponedjeljak četiri sata poslije ponoći opljačkali benzinsku pumpu u Hadžićima. Riječ je o A. H. (27) i N. R. (29), obojica iz Sarajeva.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, policajci su sinoć u 21:15 sati u ulici Edhema Eke Džubura na Ilidži uhapsili A. H. Tom prilikom kod 27-godišnjaka je pronađena i droga.

Policajci su odmah došli do saznanja da je s A. H. u pljački učestvovao i N. R., za kojim je raspisana potraga. Iste noći u 22:30 sati u ulici Barska, također na Ilidži, u ruke policije pao je i 29-godišnjak, koji je upravljao Fiat Stillom.

Kako je naš list već pisao, maskirani pljačkaši su, prijeteći pištoljem i nožem radniku benzinske pumpe, oteli novac i cigarete, piše avaz.

Nakon hapšenja drski razbojnici su predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.