12.7.2019. 10:46
0
Danas presuda za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića
FOTO: Zurnal
U Okružnom sudu u Banjoj Luci danas će biti izrečena presuda Banjalučaninu Marku Čoliću (32), optuženom za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN, prenosi Avaz.

Čolić je optužen da je, zajedno s Nedeljkom Dukićem (28) iz Kneževa, a koji je još u bijegu, Kovačevića brutalno pretukao 26. avgusta 2018. u banjalučkom naselju Obilićevo.

Tužiteljica Tatjana Ninković, iznoseći završne riječi, predložila je Sudskom vijeću da Čolića proglasi krivim za pokušaj ubistva, dok odbrana smatra da njegova krivica nije dokazana.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.