13.7.2019. 18:17
0
Bosanke uhvaćene u krađi novčanika Brazilke na Stradunu
Pripadnici Policijske stanice Dubrovnik jučer su na Stradunu spriječili 21-godišnjakinju i 51-godišnjakinju, državljanke Bosne i Hercegovine, da pokradu jednu Brazilku, prenosi Avaz.

Istragom je utvrđeno da su im u džeparenju pomagale još tri žene, čiji je identitet poznat policiji i za njima je raspisana potraga.

Hrvatski istražitalji došli su do saznanja da su 10. jula u staroj gradskoj luci u Dubrovniku iz torbe Srbijanke ukrale novčanik u kojem su se nalazili njeni dokumenti, novac i bankovne kartice.

Bosanske su uhapšene i uz prijavu predate pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Dubrovnik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.