17.9.2019. 15:19
0
Ugašen požar u kasarni Rajlovac, nema povrijeđenih osoba
U proizvodnoj hali kasarne Rajlovac oko 14:03 izbio je požar, a šest ekipa Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevo upućeno je lice mjesta, potvrđeno je za NAP iz PVB.

„Naše ekipe su vrlo brzo lokalizovale požar, nema povrijeđenih osoba, radi se na raščišćavanju terena“, rekli su iz PVB.

Portparolka Ministarstva odbrane BiH Uma Sinanović potvrdila je da je došlo do požara u jednoj od hala.

"Uz pomoć i saradnju pripadnika OS BiH zaustavljeno je daljnje širenje požara. Nema nastradalih niti povrijeđenih osoba. Oružane snage BiH formirale su Tim za stalno praćenje situacije na terenu, te utvrđivanje uzroka i okolnosti pod kojima je došlo do požara", saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.