27.9.2019. 16:43
0
Otkriveno ko je zapalio auto zamjenika načelnika PU Trebinje
Ostoju Govedaricu (28) iz Gacka, od ranije poznatog policija, uhapsila je trebinjska policija i sumnjiče ga za krivnično djelo izazivanje opšte opasnosti i dovode u vezu sa paljevinom automobile reno klio u vlasništvu zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje Milivoja Vukovića.

Auto je gorilo u četvrtak, u ranim jutarnjim časovima. Kako je danas rečeno na vandrednoj konferenciji trebinjske policije još 13 lica je privedeno i saslušavaju ih u vezi pomenutog događaja.

Auto, koji je bio parkiran ispred stambene zgrade u Ulici Nemanjinoj u Gacku, gdje Vuković živi, posut je, prema prvim preliminarnim istragama, zapaljivom materijom po prednjem dijelu i zatim zapaljen.

Policiji i vatrogascima je sve dojavljeno u četvrtak oko tri  sata iza ponoći, ali, iako se djelovalo brzo, prednji dio je bio poprilično uništen, pa je šteta na vozilu velika.

Iako je Milivoje Vuković bio nedostupan za komentar, njegove kolege, kako nezvanično saznajemo, ne znaju da mu je nekada bilo prijećeno, ni njemu, niti nekom do službenika policije, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.