14.10.2019. 10:25
0
Uhapšene tri osobe koje su pretukle maloljetnika u Mostaru: U pitanju su 17-godišnjak, Albert A. koji ima 19 godina, te momak od 14 godina
Tri mlađe muške osobe pretukle su u nedjelju navečer iza mostarske Gimnazije jednu maloljetnu osobu.

Policija je utvrdila da je pretučen maloljetnik M.B. (2003.) iz Mostara koji se, u trenutku premlaćivanja, nalazio u društvu s dvije prijateljice, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Maloljetnik je zadržan u KBC Mostar.

Imenovani je prepoznao jednog od napadača, a radi se o maloljetniku R.Š.(2002.) koji je po odobrenju tužitelja lišen slobode.

Operativnim radom na terenu djelatnici policije su saznali i utvrdili da su u napadu sudjelovali i Albert A. (2000.) koji je pronađen i lišen slobode kao i maloljetnik M.P.(2005.) koji nije pronađen na adresi stanovanja.

Od Alberta A. izuzeta je jedna bejzbol palica, navodi se u priopćenju.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.