30.10.2019. 13:45
0
Podignuta optužnica protiv Ajle Sadiković koja je na Ciglanama u Sarajevu ranila supruga Denisa
Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Ajle Sadiković, vojnika prve klase Oružanih snaga BiH, koja se tereti da je 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane ranila supruga Denisa, prenosi danas Dnevni Avaz.

- Ona je negirala krivicu za izazivanje opće opasnosti i nanošenje lakše povrede. Za narednu sedmicu zakazan je početak suđenja u Općinskom sudu u Sarajevu - rekao je njen advokat za Avaz.

Ajla je, podsjećanja radi, ranije ispričala da ju je suprug maltretirao. Kritičnog dana, Denis je u jednom momentu, prema njenim riječima, zamahnuo desnom rukom prema leđima. U strahu, kako je rekla, je izvukla pištolj i ispalila hitac u supruga.

Policajac u civilu, koji se zadesio na mjestu događaja, razoružao ju je i pozvao policijsku patrolu. Utvrđeno je da je Denis Sadiković zadobio lakšu povredu, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.