25.11.2019. 13:33
0
Dok je BBI centar gorio, lopovi krali skupu odjeću?
Sarajevska policija čeka zvaničnu potvrdu vještaka protupožarne struke da je požar u restoranu „Cordoba“, koji se nalazi u BBI centru, izazvao kvar na plinskoj grijalici.

No, nakon što je izbjegnuta velika tragedija, na vidjelo su isplivale frapantne informacije koje otkrivaju trgovci zaposleni u objektu, želeći ostati anonimni.

Naime, nevjerovatna je informacija da su lopovi iskoristili evakuaciju tokom koje su posjetioci i uposlenici spašavali živu glavu za krađu!?

Trgovci tek čekaju da se provjeri stanje da bi se utvrdilo koliko stvari nedostaje.

U BBI posluje dosta trgovina s ekskluzivnom i skupom robom.

Prema dosadašnjim informacijama, i za vrijeme uviđaja primijećeni su pojedinci koji su krišom ušli u objekt.

U prizemlju se nalaze prodavnice nakita i satova, ali do inventure sa sigurnošću se ne može kazati je li i tu bilo krađa, mada se sumnja da jeste.

Također, gužvu i evakuaciju prilikom kontradiverzionih pregleda zbog lažnih dojava u ovom objektu lopovi su i ranije pokušavali iskoristiti, ali su ih u tome, navodno, sprječavali zaštitari.

Iz sarajevske policije kazali su da će o ovom slučaju imati više informacija kada odgovorni iz prodavnica prijave nestanak stvari, piše avaz.

KradjaBBI
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.