2.8.2020. 10:11
0
Muškarac iz Ilijaša uhapšen zbog pljačke "Merkatora" u Sarajevu
Dva NN muška lica uz prijetnju nožem u subotu, oko 18,55 sati, opljačkali su prodavnicu "Merkator" u ulici Adija Mulabegovića broj 16, u Sarajevu (općina Novi Grad).


Tom prilikom otuđili su izvjesnu količni novca. Istog dana, u 19,05 sati u ulici Nerkeza Smailagića broj 11, policijski službenici PS Novi Grad zbog osnova sumnje da je izvršio ovo krivično djelo, lišili su slobode osobu inicijala Dž.E.iz Ilijaša.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krividnog djela, saopćeno je iz MUP-a KS.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.