4.2.2021. 20:42
0
Drama u Sarajevu: "Gepekovali" mladića, brutalno ga tukli pa ga izbacili iz vozila
FOTO: avaz
Stanovnici sarajevskog naselja Azići danas su svjedočili užasnim scenama, nakon što su pronašli onesviještenog muškarca, prenosi avaz.

Prema nepotvrđenim informacijama, nepoznate osobe su „gepekovale“ mladića. Potom su ga, kako se sumnja, satima tukli te se iživljavali. Na koncu su ga onesviještenog, misleći da je izdahnuo, izbacili iz vozila.

Građani su odmah alarmirali policiju i Hitnu pomoć, koja je nesretnog mladića prevezla u bolnicu.

- Radi se o mlađem muškarcu. Imao je vidne povrede na licu i sve to je bilo jezivo za gledati. Mislili smo da je preminuo – ispričao je jedan svjedok.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su  da im je oko 15 sati prijavljeno da je nepoznata osoba pretukla muškarca.

- Povrijeđeni je prevezen u KUM, gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć. Za sada nije poznat stepen povreda - kazali su iz Operativnog centra MUP-a KS, prenosi avaz.

Za napadačima se intenzivno traga.  

Navodi se da je uviđaj je trajao nekoliko sati, jer se čekao i dežurni tužioc. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.