21.4.2024. 19:14
0
Tarik traži svjedoka iz bijelog kombija: "Kamion mi uzeo prvenstvo, ja teško povrijeđen, a on pobjegao"
U utorak, 16. aprila, na putu Bugojno – Donji Vakuf desila se teža saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba teško povrijeđena.

U nesreći je učestvovao vozač quada, koji je zadobio teške povrede.



Povrijeđeni vozač quada Tarik Čajdo javio se za Crnu Hroniku kako bi zamolio da se pronađu svjedoci ove saobraćajne nesreće.

Kako tvrdi, vozač bijelog kamiona Man je kriv za nesreću u kojoj je zadobio teške povrede.

Prema njegovim riječima, vozač kamiona mu je oduzeo pravo prvenstva nakon čega je on doživio saobraćajnu nesreću.

Jedini svjedok mu je bio i osoba iz kombija koji mu je i pomogao.

“Vozač bijelog kamiona Man mi je oduzeo prvenstvo, ja doživio nesreću, a on pobjegao sa lica mjesta. Trenutno se nalazim u bolnici sa teškim tjelesnim povredama i moram na operaciju. Jedini svjedok mi je vozač bijelog kombija T4, ukoliko se prepozna, zamolio bih ga da mi se javi”, rekao je Čajdo uz fotografiju kombija.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.