19.11.2015. 0:28
0
Ubijeni vojnici u Rajlovcu bili dobre kolege, iza Radića ostali supruga i sin
U pucnjavi koja se večeras u 19:35 sati dogodila u sarajevskom naselju Rajlovac ubijeni su vojnici Oružanih snaga BiH, Armin Salkić (26) i Nedeljko Radić (34).

Prema pisanju Avaza, njih dvojica bili su pripadnici Brigade Taktičke podrške bataljona Vojne policije, na formacijskim mjestima vozači.

Salkić i Radić su u trenutku kada je na njih pucao ubica Enes Omeragić bili u sportskoj kladionici u ulici Safeta Zajke, smještenoj u neposrednoj blizini kasarne OSBiH. Kako piše Avaz, njih dvojica bili su dobre kolege. 

Radić je iz Nevesinja, dok je Salkić iz jednog malog mjesta kod Viteza. Svi koji su poznavali Salkića kažu da je bio jako dobar momak. Iza Radića ostali su sin i supruga. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.