15.4.2016. 19:53
0
Iz rijeke Une izvučeno tijelo muške osobe
Danas u predvečernjim satima na području bihaćkog naselja Lohovo, nekoliko desetina matera ispod Dvoslapa, izvučeno je tijelo utopljene muške osobe.
Radi se o osobi srednjih godina za koju se pretpostavlja da se utopila negdje uzvodno u toku rijeke Une, te da je tijelo doplutalo do ove lokacije, prenosi ABC.

Tijelo utopljenika je izvučeno na drugoj strani rijeke Une, u naselju Račić, na jednom privatnom posjedu. Prema riječima vlasnika posjeda, tijelo je na tom području  plutalo već nekoliko dana ali je isti mislio da se radi PVC vreći ili nekom sličnom predmetu. Tek danas je posumnjao da bi se moglo raditi od ljudskom tijelu i obavijestio policiju o tome.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.